Urządzenia i Akcesoria
Recheio de amendoim
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
370 g
Składniki
-
açúcar mascavado claro70 g
-
amendoim torrado250 g
-
manteiga à temperatura ambiente50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
17 g
Kalorie
2334 kJ /
558 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Maio 2019
26 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Tarte de coco e doce de leite
30 min
Bolachas com recheio de chocolate e menta
1 godz. 45 min
Licor de caramelo
72 godz.
Picolé de abacaxi
5 godz. 10 min
Gelado de abacate, menta e chocolate
8 godz.
Doce de aproveitamentos
35 min
Gelado de bebida de soja
Brak ocen
Creme de chocolate e avelã paleo
15 min
Torrão
3 godz.
Pasta de amêndoa
5 min
Pães de cenoura e cereais
15 godz.
Chá de gengibre
10 min