Urządzenia i Akcesoria
Recheio de amendoim
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
370 g
Składniki
-
açúcar mascavado claro70 g
-
amendoim torrado250 g
-
manteiga à temperatura ambiente50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
17 g
Kalorie
2334 kJ /
558 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Maio 2019
26 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Café dalgona
15 min
Duo de sorvete e gelado tropical
24 godz.
Iogurte líquido de maçã, ananás e lima
8 godz. 20 min
Caldo de carne
40 min
Recheio de abacaxi
10 min
Pão de banana e cacau
30 min
Salada desconstruída
35 min
Pasta de alho e coentros
5 min
Massa fresca sem glúten
30 min
Bolo gelado de chocolate e coco
9 godz.
Gelado de nata com cobertura de manga
8 godz. 50 min
Bolo de fígado
1 godz. 50 min