
Urządzenia i Akcesoria
Massa à italiana com pesto e tomate-cereja confitado (vegetariana)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 doses
Składniki
-
queijo parmesão cortado em pedaços120 g
-
tomate-cereja200 g
-
pinhão cru mais q.b. p/ polvilhar30 g
-
alho (opcjonalnie)1 dente de
-
folhas de manjericão80 g
-
azeite mais q.b. p/ regar120 g
-
sal mais q.b. p/ temperar1 ¼ c. chá de
-
água1200 g
-
massa seca (penne, fusilli, etc.)320 g
-
queijo mozarela cortado em cubos (1-2 cm aprox.)200 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
893.7 kcal /
3739.1 kJ
Białko
34.4 g
Tłuszcz
55.2 g
Węglowodany
65.3 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
16.3 g
Sód
1473.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Menos de 30 minutos
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia