Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cocción de pasta
- 250 g de galets
- 2500 g de agua
- 1 cucharada de sal
Salsa Alfredo vegana
- 30 g de pan rallado
- 2 cucharadas de levadura nutricional
- 50 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 35 g de aceite de oliva
- 300 g de ramilletes de coliflor
- 500 g de caldo de verduras
- 50 g de anacardos crudos
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 100 g de guisantes (frescos o congelados)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2092 kJ / 500 kcal
- Białko
- 19.7 g
- Węglowodany
- 68.9 g
- Tłuszcz
- 16.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 1968.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guiso de setas y tofu
30 min
Albóndigas de shiitake y seitán, mijo y verduras con aliño de miso y tahini
1h
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2h
Goulash de soja con dumplings
1h 25min
Chile sin carne
1h
Lasaña con boloñesa de soja texturizada (sin gluten, sin huevo y sin lácteos)
2h
Bol vegetariano de tofu, verduras y soja
30 min
Shepherd's pie vegetariano con batatas
1h
Falafel con salsa de tomate, pimientos y coco
9 godz. 30 min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50min
Salsa boloñesa de soja
40 min
Curry vegano con tofu
30 min