Polpette tonno e Pak choi

Polpette tonno e Pak choi

4.7 23 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
22 pezzi

Składniki

  • 150 g di cavolo cinese Pak choi a pezzi
  • 1 cipollotto a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 160 g di tonno in scatola ben scolato
  • 2 uova
  • 30 g di yogurt bianco, non zuccherato
  • 40 g di pecorino grattugiato
  • 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 200 g di pangrattato
  • olio di arachidi q.b. per friggere

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 86.3 kcal / 361 kJ
Białko 5.5 g
Tłuszcz 4.2 g
Węglowodany 7.3 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 162.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...