Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di cavolo cinese Pak choi a pezzi
- 1 cipollotto a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di tonno in scatola, ben scolato
- 2 uova
- 30 g di yogurt bianco, non zuccherato
- 40 g di pecorino grattugiato
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di pangrattato
- olio di arachidi q.b. per friggere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 361 kJ / 86.3 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 162.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittelle di patate aromatiche
45min
Merendine yo-yo
1h
Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto
4h
Polpette di verdure con salsa allo yogurt (senza glutine)
1h
Pesto di rucola e peperoncino
5 min
Asparagi fritti con salsa olandese
1h
Frittelle di patate dolci con yogurt greco e salmone affumicato (TM6)
Brak ocen
Falafel alle carote con salsa tahini
1h
Cotolette di sedano rapa con salsa yogurt alle erbe
1h
Funghi ripieni di quinoa con verdure saporite
45min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Muffin ai broccoli (10-12 mesi)
30 min