Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte

Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte

4.1 9 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 30 asparagi verdi
    30 asparagi bianchi
  • 30 g di olio di oliva
  • 6 uova
  • 1 - 2 pizzichi di sale a piacere per uovo
  • 1 - 2 pizzichi di pepe macinato a piacere per uovo
  • 6 ravanelli rossi
  • 50 g di ravanelli neri a pezzi
Salsa
  • 6 fili di erba cipollina fresca lavati e asciugati
  • 2 foglie di menta fresca lavate e asciugate
  • 10 g di succo di limone spremuto fresco
  • 50 g di olio di oliva
  • 1 - 2 pizzichi di grani di pepe bianco e di altri 4 colori
  • 6 pizzichi di sale in fiocchi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 178 kcal / 740 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...