
Urządzenia i Akcesoria
Wegańskie lody bananowe z 3 składników
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 porcje
Składniki
-
banany dojrzałe (ok. 280 g), pokrojone na kawałki, uprzednio zamrożone (patrz wskazówka)2
-
masła orzechowego (patrz wariant)1 łyżka
-
napoju owsianego40 g
-
owoce jagodowe, świeże do dekoracji
-
orzechy, mieszane do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
177 kcal /
740 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
32 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
17 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZERO WASTE
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Waniliowy erytrytol
72 godz.
Wegańskie brownie
2 godz. 45 min
Bezglutenowe bułki na proszku do pieczenia
1 godz. 20 min
Lamingtony bez pieczenia
1 godz.
Pizza na spodzie z batatów
1 godz. 5 min
Bezglutenowe owsiane placki na domowym napoju z orzeszków ziemnych
8 godz. 55 min
Śmietanka z orzechów nerkowca
6 godz.
Bezglutenowe bułki na drożdżach
2 godz.
Napój migdałowy z moczonych migdałów
6 godz. 10 min
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej
57 godz. 40 min
Lody bananowe (jednoskładnikowe)
8 godz. 5 min
Lody malinowe na jogurcie kokosowym
10 min