Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de aceite de oliva
- 30 g de agua
- 10 dientes de ajo, previamente rostizados
- 1 ramita de perejil, sólo las hojas
- 1 pizca de sal
- 260 g de harina
- 2 huevos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 848 kJ / 202 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz Blanco
35 dk
Pasta con camarones
35 dk
Pasta de jitomate y chorizo
25 min
Tallarines de jitomate con espinacas y ricotta
35 dk
Pasta fresca de chile poblano
40 dk
Pasta fresca de chile ancho
40 dk
Arroz blanco con verduras
40 dk
Robalo al mojo de ajo
1h 20min
Frijoles charros
25 min
Pasta con camarones y chorizo
30 Min
Coctel de camarón estilo Acapulco
1 Std. 10 Min
Fideos con chorizo
30 Min