Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de aceite de oliva
- 30 g de agua
- 10 dientes de ajo, previamente rostizados
- 1 ramita de perejil, sólo las hojas
- 1 pizca de sal
- 260 g de harina
- 2 huevos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 848 kJ / 202 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta de jitomate y chorizo
25min
Pasta cremosa con calabacitas
45min
Pasta a la boloñesa de hongos
20min
Pasta con verduras verdes
45min
Penne con espinaca y salchicha
30min
Fetuccine con hongos
1h
Spaghetti alla putanesca
40min
Peritas sorpresa
40min
Lentejas y arroz con cebolla frita (Mujadarrah)
1h 5min
Yakisoba de camarón
35min
Papa rellena de chorizo vegetariano
1h 15min
Huevo con jamón
10min