Albóndigas de atún

Albóndigas de atún

3.8 28 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porciones

Składniki

  • 50 g de queso parmesano en trozos
  • 200 g de pan
  • 20 g de hojas de perejil fresco
  • 1 cáscara de limón verde sólo la parte verde
  • 50 g de aceite de oliva
  • 40 g de piñones opcional
  • 400 g de atún enlatado en agua escurrido
  • 1 cucharadita de canela en polvo
  • sal al gusto
  • pimienta negra molida
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 2 huevos
  • 30 g de jugo de limón recién exprimido
  • salsa de jitomate al gusto

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 582 kcal / 2444 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...