Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1600 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 2 lomos de bacalao al punto de sal (aprox. 200 g c/u)
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 8 - 10 tiras de piel de limón
- 8 - 10 tiras de piel de naranja
- 100 g de achicoria roja
- 60 g de yogur natural
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 chorrito de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1275 kJ / 305 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 14.4 g
- Tłuszcz
- 3.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 5752.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Champiñones dorados (300 g)
25 Min
Calabacín dorado (200 g)
20 min
Chalota dorada (350 g)
20 min
Cebolla dorada (80 g)
20 min
Cebolla y pimientos dorados
25 Min
Pimientos dorados (400 g)
25 Min
Chalota caramelizada (350 g)
25 Min
Chalota caramelizada (250 g)
25 Min
Pimientos dorados (100 g) en tiras
15 min
Cebolla dorada (200 g)
20 min
Langostinos dorados
15 min
Wok de langostinos, verduras y tomates cherry
30min