Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1600 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 2 lomos de bacalao al punto de sal (aprox. 200 g c/u)
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 8 - 10 tiras de piel de limón
- 8 - 10 tiras de piel de naranja
- 100 g de achicoria roja
- 60 g de yogur natural
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 chorrito de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1275 kJ / 305 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 14.4 g
- Tłuszcz
- 3.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 5752.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brócoli dorado con salsa de atún
20min
Calabacín dorado (100 g) en cuartos
15 min
Cebolla dorada (80 g)
20min
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1 godz. 50 min
Pimientos dorados (400 g)
25 Min
Salmón teriyaki (Al vacío)
1 Std. 20 Min
Coles de Bruselas con salteado de langostinos y verduras
1 godz.
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1 godz. 15 min
Chalota caramelizada (100 g) en mitades
20min
Pimientos dorados (100 g) en tiras
15 min
Bastones de calabacín dorados (100 g)
15 min
Dientes de ajo (Pelar)
5min