Urządzenia i Akcesoria
香菇肉臊炒面
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
1 人份
Składniki
-
蒜头1 瓣
-
红葱头1 颗
-
1 朵 新鲜香菇, 切丝干香菇 泡发切丝1 朵
-
油10 克
-
猪肉肉糜100 克
-
料酒1 茶匙
-
1 汤匙 生抽酱油1 汤匙
-
盐 依个人喜好调整¼ 茶匙
-
胡椒粉 依个人喜好调整1 小撮
-
水300 克
-
青菜 洗净切块50 克
-
细面条 直条干的,例如挂面100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
23 g
Kalorie
3322 kJ /
794 kcal
Tłuszcz
47.9 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
66.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一人食
16 Przepisów
Chiny
Chiny