香菇肉臊炒面

香菇肉臊炒面

3.6 27 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
1 人份

Składniki

  • 蒜头
    1 瓣
  • 红葱头
    1 颗
  • 干香菇 泡发切丝
    1 朵
    1 朵 新鲜香菇, 切丝
  • 10 克
  • 猪肉肉糜
    100 克
  • 料酒
    1 茶匙
  • 酱油
    1 汤匙
    1 汤匙 生抽
  • 依个人喜好调整
    ¼ 茶匙
  • 胡椒粉 依个人喜好调整
    1 小撮
  • 300 克
  • 青菜 洗净切块
    50 克
  • 细面条 直条干的,例如挂面
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 23 g
Kalorie 3322 kJ / 794 kcal
Tłuszcz 47.9 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 66.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...