黄姜鸡

黄姜鸡

3.6 5 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 人份

Składniki

  • 鸡肉 带皮和骨,切块 (5-6公分)
    800 克
  • 1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 酱青
    1 汤匙
  • 小红葱
    30 克
  • 新鲜姜
    60 克
  • 新鲜黄姜
    80 克
  • 新鲜香茅 只取白色部分
    2 支
  • 30 克
  • 洋葱 一切四块
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 26 g
Kalorie 1468 kJ / 351 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 3.4 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...