Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g parmezan, tăiat bucăți
- 5 - 10 g pătrunjel proaspăt, doar frunzele
- 1 - 2 prize piper, proaspăt măcinat
- 1100 g apă
- 2 lingurițe sare
- 160 g lasagne cu ou
- 300 g vinete, tăiate cubulețe (cca. 1 cm)
- 1 cățel de usturoi
- 50 g ceapă, bucăți
- 50 g morcovi, bucăți
- 30 g țelină tulpină, segmente
- 30 g ulei de măsline extravirgin
- 500 g pulpă de roșii, din conservă
- 250 g ricotta proaspătă, scursă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2352 kJ / 561 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 7 g
Alternatywne przepisy
Somon cu portocale și cușcuș din broccoli
25 min
Conchiglie cu sos de conopidă
35 Min
Cannelloni cu spanac și ricotta
1j 30 menit
Salată colorată de orez cu ton
40 menit
Paste cu legume
45 menit
Dovleci spaghetti umpluți
1j
Farfalle cu sparanghel, pancetta și șofran
35 Min
Tofu marinat cu sos de roșii și vinete
50 Min
Supă de sfeclă cu găluști de verdeață
1j 10 menit
Ghiveci cu tofu
30 Min
Frittata cu cartof dulce, păstârnac și broccoli
55 min
Musaca de linte
2 Std. 20 Min