Pains Bao au porc à la sauce BBQ

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
12 morceaux

Składniki

Les pains Bao
  • 785 g d'eau
  • 45 g de sucre en poudre
  • 2 c. à café de levure déshydratée
  • 400 g de farine de blé
  • 45 g d'huile d'olive et un peu pour le récipient
  • 1 c. à café de sel
Le porc effiloché à la sauce BBQ
  • 500 g d'eau
  • 350 g de filets de porc
  • 2 c. à café de sel
  • 2 c. à café de poivre moulu
  • 2 c. à café de paprika doux
  • 2 c. à café d'assaisonnement à l'italienne
  • 150 g de sauce hoisin (sauce barbecue chinoise)
  • laitue iceberg
  • de concombre en fines lamelles
  • 1 bouquet d'oignons de printemps finement hachés

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 241.4 kcal / 1010 kJ
Białko 8.4 g
Tłuszcz 6.3 g
Węglowodany 37.5 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 808.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...