Buns à la cannelle

Buns à la cannelle

4.5 60 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
12 portions

Składniki

La pâte
  • 250 g de lait
  • 5 g de levure boulangère sèche
  • 500 g de farine T45
  • 1 œuf
  • 75 g de sucre en poudre
  • 100 g de beurre demi-sel en morceaux
La garniture et la finition
  • 100 g de beurre froid, en morceaux,
  • 80 g de cassonade
  • 3 c. à soupe de cannelle en poudre
  • farine pour fariner
  • 50 g de lait
  • sucre glace pour la finition

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 292 kcal / 1221 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...