Piadina romana com salada de rúcula feta e figo
TM6 TM5

Piadina romana com salada de rúcula feta e figo

4.9 (11 ocen)

Składniki

  • 250 g leite
  • 100 g banha
    lub 100 g azeite
  • 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
  • 2 c. chá de fermento p/ bolos
  • 10 g sal
  • 200 g rúcula
  • 70 g queijo feta esfarelado
  • 50 g azeite
  • 30 g vinagre
  • 1 c. chá de flor de sal
  • 6 figos cortados em cunhas
  • 12 fatias de presunto finas

Wartości odżywcze
na 1 unidade
Kalorie
1440.7 kJ / 344.3 kcal
Białko
11.4 g
Węglowodany
37.3 g
Tłuszcz
16.6 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Błonnik
2 g
Sód
1014.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy