Urządzenia i Akcesoria
红枣玉米发糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 人份
Składniki
-
水200 克
-
白砂糖40 克
-
干酵母粉 约1茶匙3 克
-
面粉150 克
-
玉米面粉50 克
-
红枣 去核切碎50 克
-
水 蒸煮用600 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
4.8 g
Kalorie
1073 kJ /
256 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
57.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
外婆的点心
10 Przepisów
Chiny
Chiny