Urządzenia i Akcesoria
Rotkohl-Gewürzmischung
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
50 g
Składniki
-
Salz30 g
-
brauner Zucker20 g
-
Orangenschale unbehandelt, dünn abgeschält (à 1 x 2 cm)3 Streifen
-
Zimtstange1
-
Nelken3
-
Muskat, gemahlen½ TL
-
Piment, gemahlen½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 g
Sód
2329.6 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
79.5 kJ /
19 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Donauwellen
2 godz. 30 min
Haselnusstorte
3 godz. 15 min
Seehecht im Bierteig mit Remoulade
35 min
Zitronen-Sahne-Rolle
2 godz. 30 min
Rote-Grütze-Torte
5 godz. 30 min
Bienenstich
5 godz. 30 min
Pilzrahmsauce
20 min
Berliner Ballen
2 godz. 30 min
Pilz-Sahne-Sauce
30 min
Rahmsauce
20 min
Quarkbällchen
30 min
Maulwurfkuchen
2 godz. 30 min