Wersje kompatybilne
Salată cu brânză de capră și dressing de caju prăjit
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 g caju crud
- 40 g rucola
- 40 g spanac tânăr, proaspăt
- 80 g căpșune, curățate de codițe, feliate
- 80 g zmeură
- 100 - 150 g brânză de capră, feliată (5 mm), după gust
- 20 g ceapă roșie, feliată (5 mm)
- 10 g muștar
- 10 g miere
- 20 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
- 10 g oțet de vin
- 30 g apă
-
30
g ulei de rapiță
lub 30 g ulei de măsline - 2 linguri boabe de rodie (opcjonalnie)
- 2 prize piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2396 kJ / 572 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 46 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 325 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ochiuri la aburi
15min
Salată cu pui și morcovi glazurați
45 min
Salată de linte și mentă
Brak ocen
Salată de paste și crevete cu pesto de coriandru
Brak ocen
Salată de fenicul, portocală și vișine
10min
Smoothie ”Tort de morcovi”, la bol
10min
Seitan cu legume, la borcan
Brak ocen
Spată de porc sous-vide
Brak ocen
Miel cu legume, la aburi
1h 30min
Zabaglione
15min
Unt cu salvie și usturoi negru
Brak ocen
Smoothie
5 Min