Urządzenia i Akcesoria
Wystrzałowe szaszłyki owocowe
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
16 porcji
Składniki
-
100 g wiórków kokosowych
-
70 g słonecznika łuskanego
-
200 g moreli suszonych, bez pestek
-
5 g wody
-
20 - 30 g syropu klonowego20 - 30 g syropu kokosowego
-
1 łyżeczka oleju kokosowego
-
½ ananasa, świeżego obranego ze skórki, bez zdrewniałego rdzenia
-
½ arbuza
-
½ melona kantalupa
-
16 truskawek, świeżych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
19 mg
Białko
2.9 g
Kalorie
622.3 kJ /
148.1 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
16.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DZIEŃ DZIECKA
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ciastka „kwiatki” na patyku
2 godz. 5 min
Lody truskawkowo-bananowe na patyku
8 godz.
Trufle nietoperze z dynią
2 godz. 30 min
Łódeczki z galaretką truskawkową
4 godz. 40 min
Jabłka w karmelu
30 min
Różowe pancakes z serkiem waniliowym
45 min
Domowe lizaki
40 min
Dżdżownice w czekoladowej ziemi
2 godz. 20 min
Czekoladowa gąsienica
3 godz. 15 min
Banany w czekoladzie
1 godz.
Deser plaża
2 godz. 30 min
Hot dogi pieski
40 min