Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze 2 bananów z czekoladowym nadzieniem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 porcje
Składniki
-
2 banany, dojrzałe
-
2 - 4 kostki czekolady
-
500 g wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
12.3 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
631.7 kJ /
151 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE II
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie na parze 6 bananów z czekoladowym nadzieniem
20 min
Gotowanie na parze 4 bananów z czekoladowym nadzieniem
20 min
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
25 min
Gotowanie na parze brzoskwiń (300-450 g)
15 min
Gotowanie na parze szpinaku (500 g)
15 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40 min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min
Parówki-serca z jajkiem sadzonym; Sos pomidorowo-paprykowy
25 min
Sok z marchewki (od 6. miesiąca życia)
10 min
Jajecznica z kiełbasą na parze
30 min
Jajka sadzone na parze
15 min