Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
200 g
Składniki
-
500 g wody
-
200 - 600 g batatów, pokrojonych na 2-3 cm kawałki200 - 600 g ziemniaków pokrojonych na 2-3 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
3 mg
Białko
2 g
Kalorie
322 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE III
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40 min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min