Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami

Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami

5.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porce

Składniki

  • 4 filety z tresky, bez kůže (každý cca 200 gramů)
  • 3 čajové lžičky soli podle chuti
  • 5 snítek petržele, čerstvé pouze lístky
  • 700 gramů vody
  • 700 gramů nových brambor velkých tak, aby se vešly do otvoru víka mixovací nádoby
  • 150 gramů cibule napůl
  • 30 gramů olivového oleje
  • 400 gramů drcených rajčat, konzervovaných
  • 200 gramů rajčat na klínky
  • 30 gramů rozinek
  • 100 gramů černých oliv, vypeckovaných
  • 20 gramů piniových oříšků
  • 20 gramů kaparů, nakládaných
  • 1 čajová lžička červené chilli papričky, sušené
  • ¼ čajové lžičky soli podle chuti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 2525.7 mg
Białko 48.4 g
Kalorie 2231 kJ / 533.2 kcal
Tłuszcz 15.9 g
Błonnik 8.5 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 51.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...