Wersje kompatybilne
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 filety z tresky, bez kůže (každý cca 200 gramů)
- 3 čajové lžičky soli, podle chuti
- 5 snítek petržele, čerstvé, pouze lístky
- 700 gramů vody
- 700 gramů nových brambor, velkých tak, aby se vešly do otvoru víka mixovací nádoby
- 150 gramů cibule, napůl
- 30 gramů olivového oleje
- 400 gramů drcených rajčat, konzervovaných
- 200 gramů rajčat, na klínky
- 30 gramů rozinek
- 100 gramů černých oliv, vypeckovaných
- 20 gramů piniových oříšků
- 20 gramů kaparů, nakládaných
- 1 čajová lžička červené chilli papričky, sušené
- ¼ čajové lžičky soli podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Białko
- 48.4 g
- Węglowodany
- 51.9 g
- Tłuszcz
- 15.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Sód
- 2525.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40 min
Buddha bowl s kuřecím masem pro TM6
1 Std.
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30 min
Losos s bramborovou kaší
55min
Jehněčí kotlety se smetanovou omáčkou
3 Std.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 min
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30 min
Losos s hráškem a citrónovým pestem
25min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40 min
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45 min
Losos vařený v páře se zeleninou v balíčku se žlutou rýží a rozinkami
40 min