Urządzenia i Akcesoria
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
12 stuks
Składniki
-
teentje knoflook1
-
Cheddar kaas in stukken40 g
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)300 g
-
rode bieten (passend in de opening van het mengbeker deksel)350 g
-
olijfolie5 el
-
eierdooier1
-
zout¼ tl
-
gemalen peper3 snuifjes
-
paneermeel en iets meer om in te wentelen90 - 130 g
Yoghurt dip
-
yoghurt150 g
-
olijfolie1 el
-
limoenschil1 tl
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
verse peterselie als afwerking½ bos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
186.8 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
616.5 kJ /
147.4 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flexitarische smaken
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Charoset
15 min
Pompoen baba ganoush
35 min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Brak ocen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Brak ocen
Paddenstoelentaart
1 godz. 30 min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14 godz. 15 min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Brak ocen
Popeye's power bowl met bramen
Brak ocen
Aziatische groentesoep met tofu
1 godz. 30 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Ezogelin Soep
1 godz. 5 min
Mexicaanse kippensoep
40 min