Urządzenia i Akcesoria
Komkommersalade met dille
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porties
Składniki
-
komkommers geschild of ongeschild en uiteinden afgesneden (ongeveer 800 g)4 - 5
-
Griekse yoghurt200 - 250 g
-
zout1 - 2 tl
-
4 el gedroogde dilleverse dille gebeiteld1 bos
-
gemalen peper (opcjonalnie)1 tl
-
ciderazijn (opcjonalnie)1 el
-
kristalsuiker (opcjonalnie)1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
421 mg
Białko
5 g
Kalorie
451 kJ /
108 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cutter
15 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 min
Aardappeltortilla met chorizo
50 min
Paneer tikka pizza
Brak ocen
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Brak ocen
Ingemaakte citroenen
Brak ocen
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 godz. 15 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Brak ocen
200 g ui karameliseren
40 min
Gekarameliseerde uiensaus
2 godz. 5 min
Kleverige toffeepuddings
Brak ocen
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 godz.