Urządzenia i Akcesoria
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 porties
Składniki
Deeg
-
water lauw400 g
-
suiker½ tl
-
verse gist40 g
-
glutenvrij witte bloem500 g
-
psylliumvezels2 tl
-
olijfolie15 g
-
zout½ tl
-
olijfolie3 el
-
groene olijven, ontpit100 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
gedroogde tomaten in olie100 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 el
-
mozzarella in kleine blokjes gesneden100 g
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 12 porties
Sód
4660.8 mg
Białko
102.4 g
Kalorie
12978.4 kJ /
3101.9 kcal
Tłuszcz
125.6 g
Błonnik
87.1 g
Tłuszcz nasycony
25.2 g
Węglowodany
452.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenvrij bakken
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Ravioli Soep met Rundsvlees
Brak ocen
Mochi's met sesamvulling
50 min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Brak ocen
Vegan challah brood
2 godz. 30 min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Brak ocen
Gekruide kersenbrioche-krans
2 godz. 20 min
Energieballen
30 min
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 min
Alcoholvrije Bessen Mojito
5 min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Brak ocen
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 min