Urządzenia i Akcesoria
Rode kool met appel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porties
Składniki
-
appels (bijv. Boskoop), in stukken gesneden200 g
-
rode kool in stukken500 g
-
ui (60 g), gehalveerd1
-
40 g boterreuzel40 g
-
laurierblad, gedroogd of vers1
-
rode wijnazijn30 g
-
suiker30 g
-
zout½ tl
-
piment, gemalen1 snuifje
-
water150 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
rode wijn100 g
-
jeneverbessen2
-
aalbessengelei50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
3 g
Kalorie
981 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Klassiekers
27 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Waterzooi van Kip
1 godz.
Boter plank met spinaziepesto
10 min
Rabarbertaart
55 min
Custard
15 min
Peergelei
10 godz.
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 min
Knolselder parmigiana
1 godz. 10 min
Zalm met venkel
40 min
Aardbeienjam
1 godz. 5 min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 godz.
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 min
Appelmoes
20 min