Urządzenia i Akcesoria
Rode kool met appel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porties
Składniki
-
appels (bijv. Boskoop), in stukken gesneden200 g
-
rode kool in stukken500 g
-
ui (60 g), gehalveerd1
-
40 g boterreuzel40 g
-
laurierblad, gedroogd of vers1
-
rode wijnazijn30 g
-
suiker30 g
-
zout½ tl
-
piment, gemalen1 snuifje
-
water150 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
rode wijn100 g
-
jeneverbessen2
-
aalbessengelei50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
3 g
Kalorie
981 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Klassiekers
27 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 min
Lactosevrije warme chocolademelk
Brak ocen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Brak ocen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Pudding
15 min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 min
Erwten met ham
25 min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 min
Aardappel- en spruitjespuree
40 min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Brak ocen
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 godz.
Appelmoes
20 min