Urządzenia i Akcesoria
Geroosterde aubergines
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 porties
Składniki
-
aubergines in de lengte doormidden gesneden2
-
zout om te bestrooien
-
harissa saus (zie tips)70 g
-
knoflookteentjes2
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
ciderazijn2 el
-
extra vergine olijfolie65 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten70 g
-
brood (ongeveer 70 g), in stukken gescheurd2 sneetjes
-
sumak1 ½ tl
-
granaatappel pitjes, voor de garnering (zie tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
9.4 g
Kalorie
1744.6 kJ /
415.4 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan hoofdgerechten
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
No ratings
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 min
Parmezaan op plantaardige basis
5 min
Goulash van linzen en champignons
45 min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
No ratings
Vegan bananen-kokoscake
No ratings
Roerbak met aubergines en kofu
No ratings
Speltbrood
1 h 45 min
Yoghurt met kokosmelk
15 h
Vegetarische bonenburger
1 h 20 min
Omelet van eiwit
35 min
Groenteflan
1 h 35 min