Urządzenia i Akcesoria
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porties
Składniki
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren200 g
-
glutenvrije bloem200 g
-
ijskoud water65 g
-
zout1 tl
-
eieren koud2
-
water te vullen tot 1 l markering
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
verse peterselie3 takjes
-
ham, gekookt, in blokjes200 g
-
roomkwark60 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
room, elk type (van koemelk)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porties
Sód
8036.8 mg
Białko
103.4 g
Kalorie
12774.8 kJ /
3053.3 kcal
Tłuszcz
233.7 g
Błonnik
22.7 g
Tłuszcz nasycony
133.8 g
Węglowodany
153.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenvrij bakken
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Dadel curry dip
5 min
Pico de Gallo
Brak ocen
Express Aardbeien Dessert
5 min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Brak ocen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Brak ocen
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Brak ocen
Gevulde vis
1 godz. 50 min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 godz.
Rabarber en gember gin fizz
336 godz. 10 min
Risotto met Parmezaanse kaas
40 min
Asperges en prosciutto cannoli
Brak ocen
Pikante Kip met Kokosrijst
Brak ocen