Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten

Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
6 porties

Składniki

  • kalfsgebraad uit de schouder
    1500 g
  • zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)
    25 g
  • teentje knoflook
    1
  • verse basilicum
    60 g
  • rucola
    60 g
  • olijfolie
    200 g
  • zonnebloempitten
    100 g
  • zout
    2 snuifje
  • gemalen peper
    1 snuifje
  • uien gehalveerd
    240 g
  • courgette in blokjes
    550 g
  • aubergine in blokjes
    450 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 216.8 mg
Białko 79.7 g
Kalorie 3804.7 kJ / 913.8 kcal
Tłuszcz 59.7 g
Błonnik 6.8 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Węglowodany 10.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...