Urządzenia i Akcesoria
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
6 porties
Składniki
-
kalfsgebraad uit de schouder1500 g
-
zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)25 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum60 g
-
rucola60 g
-
olijfolie200 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout2 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
uien gehalveerd240 g
-
courgette in blokjes550 g
-
aubergine in blokjes450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
216.8 mg
Białko
79.7 g
Kalorie
3804.7 kJ /
913.8 kcal
Tłuszcz
59.7 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ouders verwennen
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Met frambozen doordrenkte azijn
Brak ocen
Lasagne bolognese met verse pasta
35 min
Hollandaisesaus
15 min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Brak ocen
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Citroenkoekjes
Brak ocen
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Brak ocen
Vinaigrette van paprika's
Brak ocen
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 godz. 15 min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Brak ocen
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 godz. 25 min
Basilicumpesto
10 min