五香牛肉馅

五香牛肉馅

4.0 18 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 罐

Składniki

  • 西芹 切块
    100 克
  • 胡萝卜 切块
    100 克
  • 洋葱 切块
    150 克
  • 牛肉肉糜
    500
  • 2 茶匙
  • 120 克
  • 鸡粉
    1 汤匙
  • 1 汤匙
  • 五香粉
    10 克
  • 麻油
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Białko 104.3 g
Kalorie 3854 kJ / 921 kcal
Tłuszcz 33 g
Błonnik 6.8 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...