Urządzenia i Akcesoria
五香牛肉馅
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 罐
Składniki
-
西芹 切块100 克
-
胡萝卜 切块100 克
-
洋葱 切块150 克
-
牛肉肉糜500
-
盐2 茶匙
-
水120 克
-
鸡粉1 汤匙
-
糖1 汤匙
-
五香粉10 克
-
麻油10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Białko
104.3 g
Kalorie
3854 kJ /
921 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
花色馅心
12 Przepisów
Chiny
Chiny