Urządzenia i Akcesoria
香辣牛肉面
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
京葱 切段80 克
-
姜 切片20 克
-
蒜头3 粒
-
八角3 粒
-
桂皮1 块
-
干红辣椒 切碎(根据个人口味调整)10 个
-
花椒 (根据个人口味调整)10 克
-
牛腩 切小块(3×3厘米),提前汆水沥干500 克
-
老抽1 汤匙
-
生抽1 汤匙
-
料酒1 茶匙
-
盐2 茶匙
-
10 克 冰糖糖1 茶匙
-
水1200 克
-
细面条400 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
30.1 g
Kalorie
2858 kJ /
683 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
8.2 g
Węglowodany
80 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny