Urządzenia i Akcesoria
孜然菠菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
蒜头 切片2 瓣
-
橄榄油30 克
-
新鲜菠菜叶 去除根部,洗净沥干300 克
-
盐 根据个人口味调节1 茶匙
-
1 茶匙 孜然籽, ,切末孜然粉1 满茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2.8 g
Kalorie
548 kJ /
64.3 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
品味江南
69 Przepisów
Chiny
Chiny