孜然菠菜

孜然菠菜

3.9 31 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份

Składniki

  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 橄榄油
    30 克
  • 新鲜菠菜叶 去除根部,洗净沥干
    300 克
  • 根据个人口味调节
    1 茶匙
  • 孜然粉
    1 满茶匙
    1 茶匙 孜然籽, ,切末

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2.8 g
Kalorie 548 kJ / 64.3 kcal
Tłuszcz 10.4 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...