Urządzenia i Akcesoria
Raised Game Pie
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz.
12 portions
Składniki
Marinade
-
mixed game cut in pieces (3 cm) (e.g. pheasant, partridge, duck)500 g
-
chicken pheasant, partridge or pigeon breasts (or mixture)500 g
-
dried sour cherries120 g
-
port200 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
juniper berries crushed4
Hot Water Shortcrust Pastry
-
lard diced, plus extra for greasing140 g
-
water90 g
-
milk80 g
-
fine sea salt1 tsp
-
plain flour500 g
Filling
-
pork belly, boneless and skinless cut in pieces (2 cm)250 g
-
250 g pancetta, rind removed, cut in piecessmoked bacon rind removed, cut in pieces250 g
-
ground mace½ tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
egg beaten, for glazing1
Jelly Filling
-
beef stock250 g
-
gelatine leaves (or sufficient to set 250 g liquid), soaked in cold water for 5 minutes3
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44.3 g
Kalorie
2656 kJ /
635 kcal
Tłuszcz
31.6 g
Węglowodany
39.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Custard
15 Min
Mince Pies
1 Std. 10 Min
Spotted Dick Pudding
2 Std. 45 Min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Marzipan
10 Min
Eccles Cakes
1 Std. 45 Min
Yorkshire Pudding
1 Std.
Shortcrust Pastry
5 Min
Rich Shortcrust Pastry
25 Min
Rhubarb Crumble
55 Min
Steak and Kidney Pudding
5 Std.
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 Min