Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rebozado crujiente.
-
120
g de cortezas de cerdo fritas
lub 120 g de cortezas de cerdo deshidratada -
80
g de copos de coco
lub 80 g de coco rallado
Mayonesa de sriracha
- 1 diente de ajo
- 150 g de mayonesa
- 1 cucharada de piel de lima rallada
- 15 g de zumo de lima
-
30
g de salsa sriracha
lub 30 g de salsa mexicana picante
Langostinos crujientes
- 50 g de harina de coco
- 1 cucharadita de ajo en polvo
- 1 cucharadita de cebolla en polvo
- 2 huevos
- 24 langostinos crudos con la cola
- aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1879.1 kJ / 449.1 kcal
- Białko
- 19.8 g
- Węglowodany
- 9.6 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.5 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 819.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croquetas de cecina y queso de cabra
9h 20min
Ravioli tartufo
1 Std. 15 Min
Bacalao con salsa tártara (HESTAN CUE)
20 min
Tacos pulled pork con cerveza negra (Cocción lenta)
5h
Pollo tikka masala
1j 20 menit
Raviolis de nueces con salsa de cava
1j 30 menit
Rissois de langostinos - Portugal
1h 10 min
Pita-hamburguesas de cordero con salsa harissa
1j
Solomillo Wellington con puré de patata, zanahorias y salsa de vino dulce (MEATER)
2h 40 min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45 Min
Salsa bechamel (Espesar)
15min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1 Std. 40 Min