Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de alcaravea en grano
- 30 g de semillas de cilantro
- 15 g de semillas de nigella sativa (comino negro)
- 15 g de semillas de hinojo
- 1 ½ cucharadita de anís en grano
- 1 ½ cucharadita de pimienta negra en grano
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1458 kJ / 348 kcal
- Białko
- 15.7 g
- Węglowodany
- 47.2 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 33.3 g
- Sód
- 31.8 mg
Alternatywne przepisy
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14 Std. 30 Min
Masa madre en polvo
24j 10 menit
Bollitos de hinojo y alcaravea
14h
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Mezcla de especias para panes clásicos
5 min
Pan de calabaza y arándanos con masa madre
16 Std. 20 Min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25h 20min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Crema de horchata y merengue al aroma de naranja
2 Std. 30 Min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45min
Panecillos de zanahoria y semillas
15ωρ.
Yogur de soja en Varoma
12小时 15 分钟