Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de alcaravea en grano
- 30 g de semillas de cilantro
- 15 g de semillas de nigella sativa (comino negro)
- 15 g de semillas de hinojo
- 1 ½ cucharadita de anís en grano
- 1 ½ cucharadita de pimienta negra en grano
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1458 kJ / 348 kcal
- Białko
- 15.7 g
- Węglowodany
- 47.2 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 33.3 g
- Sód
- 31.8 mg
Alternatywne przepisy
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Pan corsario doble
Nu există evaluări
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 godz. 45 min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan de yogur (larga fermentación)
16u. 10min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Masa madre en polvo
24h 10min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan payés con masa madre
16 Std.