Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de azúcar
- 95 g de vino Pedro Ximénez
- ½ cucharadita de zumo de limón
- 1530 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
- 20 - 30 g de piñones crudos
- 175 g de caldo de pollo
- 3 yemas de huevo
- 75 g de nata
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 150 g de foie mi-cuit de pato, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1446 kJ / 345 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 351.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rollito de salmón sobre tosta con parmesano
40 min
Carpaccio de remolacha
20 min
Tostas con entraña, huevo mollet y holandesa
40 min
Tostas de crema de salmón y lombarda
20 min
Estrella de hojaldre con sardinas
1j 30 menit
Empanada negra de mejillones y algas wakame
2h 15 min
Milhojas de patatas
1j 30 menit
Bisque de langostinos a la vainilla
1j
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10 min
Pappardelle con bogavante
1j
Canapés de pan negro y salmón
3sa
Crema de ahumados y gambas
40 min