Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de azúcar
- 95 g de vino Pedro Ximénez
- ½ cucharadita de zumo de limón
- 1530 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
- 20 - 30 g de piñones crudos
- 175 g de caldo de pollo
- 3 yemas de huevo
- 75 g de nata
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 150 g de foie mi-cuit de pato, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1446 kJ / 345 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 351.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Revuelto de gulas con jamón
30min
Tostas de alcachofas con huevo mollet
20min
Turrón de brie
2h 15min
Saquito de camembert
30min
Ensalada de pera y queso azul con avellanas
15 Min
Cóctel de frutos rojos con cava
5min
Volcán de té verde matcha
1 Std. 20 Min
Buñuelos de maíz y gambones
1h
Bisque de langostinos a la vainilla
1h
Flan de salmorejo
4óra 20p
Paté de sidra asturiana
5min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min