Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de carcasse de poulet non cuit, bio
- 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 1 - 2 gousses d'ail
- 20 g de gingembre frais, en tranches (2 mm)
- 10 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- feuilles de persil frais, hachées, pour le service
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1202.2 kJ / 287.3 kcal
- Białko
- 11.9 g
- Węglowodany
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 25.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 448.6 mg
Alternatywne przepisy
Salade de pommes de terre aux légumes fermentés
93h
Shots immunostimulant gingembre, curcuma, miel et citron
10min
Haut de cuisse de poulet épicé et carottes
4 Std. 50 Min
Purée de pomme de terre et merguez
55min
Starmix - C
1h
Spaghetti de courgette sauce bolognaise
40 min
Opérette de fruits de mer
1h 40min
Curry thaïlandais au poulet et aux asperges
1 Std. 15 Min
Soupe au chou (caldo verde)
40 min
Soupe de moules au curry
45 min
Masfouf (graines de couscous aux fruits secs)
1 Std. 20 Min
Ragoût de poulet colombien
2h 20min