Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pelar
- 800 g de remolacha cruda en mitades
- 600 g de agua
- 1 cucharadita de aceite de oliva
Remolacha cocida
- 900 - 1000 g de agua (ajuste la cantidad sin superar el nivel máx. del vaso)
- ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 239 kJ / 57 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 12.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 308.1 mg
Alternatywne przepisy
Quinoa cocida (Cocción de arroz)
30min
Champiñones dorados (300 g)
25 min
Cebolla dorada (80 g)
20 min
Cebolla y pimientos dorados
25 min
Verduras salteadas
30min
Puerros pochados (80 g)
15min
Sopa cremosa versátil
45min
Salsa de tomate estilo italiano
35 Min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15min
Limonada de jengibre y menta
5 min
Ensalada de garbanzos con cebolla caramelizada
13h 30 min
Coleslaw con aderezo de mostaza y miel
15min