Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pelar
- 800 g de remolacha cruda en mitades
- 600 g de agua
- 1 cucharadita de aceite de oliva
Remolacha cocida
- 900 - 1000 g de agua (ajuste la cantidad sin superar el nivel máx. del vaso)
- ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 239 kJ / 57 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 12.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 308.1 mg
Alternatywne przepisy
Brócoli dorado con salsa de atún
20min
Caldo de pollo rico en colágeno
12h 10min
Cebolla dorada (80 g)
20min
Zanahoria salteada (100 g)
10min
Puré rústico de patata y batata con romero
45 min
Tortilla de arroz rellena de espinaca y queso
45 min
Limonada
5 Min
Salsa de tomate estilo italiano
35min
Chalota caramelizada (100 g) en cuartos
25min
Calabacín dorado (100 g) en mitades
15min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15min
Maíz al vapor con mayonesa de chipotle y salsa de cilantro
45 min