Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mousse de salmón
- 150 g de cebolla, cortada en dos
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 10 g de gelatina sin sabor en polvo
- 60 g de agua
- 700 g de salmón fresco sin piel ni espinas, cortado en trozos de 2 cm
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta
- 100 g de vino blanco
- 100 g de mayonesa
- 100 g de crema de leche
Salsa y montaje
- 1 cucharada de ciboulette fresco picado
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 100 g de crema de leche
- 150 g de yogur natural
- 10 g de jugo de limón recién exprimido
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta
- Wartości odżywcze
- na 1600 g
- Kalorie
- 15035 kJ / 3591 kcal
- Białko
- 166.2 g
- Węglowodany
- 32.9 g
- Tłuszcz
- 294.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Charquicán con charqui
1 Std. 10 Min
Sofrito chileno
20min
Guiso de cochayuyo
14h
Paté de palta
4h 25min
Ensalada de kanikama y rabanitos
25min
Risotto con verduras asadas y lenguado
30min
Huevos pochados en molde de silicona
15min
Torta de hojarasca
3 Std. 30 Min
Chupe de locos
1h 20min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Pan amasado
55min
Pastelera de choclo
1h