Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mousse de salmón
- 150 g de cebolla, cortada en dos
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 10 g de gelatina sin sabor en polvo
- 60 g de agua
- 700 g de salmón fresco sin piel ni espinas, cortado en trozos de 2 cm
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta
- 100 g de vino blanco
- 100 g de mayonesa
- 100 g de crema de leche
Salsa y montaje
- 1 cucharada de ciboulette fresco picado
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 100 g de crema de leche
- 150 g de yogur natural
- 10 g de jugo de limón recién exprimido
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta
- Wartości odżywcze
- na 1600 g
- Kalorie
- 15035 kJ / 3591 kcal
- Białko
- 166.2 g
- Węglowodany
- 32.9 g
- Tłuszcz
- 294.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pisco sour
10min
Torta de hojarasca
3h 30min
Torta rápida de nueces
1h 15min
Barritas de helado de fresa
12h 15min
Mini panqueques de naranja
20min
Chupe de locos
1 Std. 20 Min
Valencoctail
1 Std. 30 Min
Mac and Cheese
35min
Risotto al azafrán con mousse de calabacita y crujiente de tocino
Brak ocen
Pan integral con muesli
Brak ocen
Panqueques con dulce de leche
1h 15min
Plateada al jugo
3u. 40min