Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 250 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g olive oil, plus extra to grease
- 120 g water
- ¼ tsp salt
Topping and assembly
- 200 g white onion, cut into halves
- 200 g red onion, cut into halves
- 150 g sour cream
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g fresh chives, chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1712.7 kJ / 409.3 kcal
- Białko
- 8.6 g
- Węglowodany
- 58.6 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 405 mg
Alternatywne przepisy
Eggplant Stacks
1h 35min
Egg Salad Sandwiches
35min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5h 40min
Liquid beef stock
3h 20min
Sour Plum Sauce
Brak ocen
Soubise sauce
30min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Lemon Feta Dressing
5min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Easy Cheese Souffles
1h
Cooking potatoes
45min