Urządzenia i Akcesoria
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Dough
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
olive oil plus extra to grease30 g
-
water120 g
-
salt¼ tsp
Topping and assembly
-
white onion cut into halves200 g
-
red onion cut into halves200 g
-
sour cream150 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh chives chopped30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
405 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1712.7 kJ /
409.3 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
58.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1 Std. 30 Min
Pear Twists on Chocolate Custard
30 Min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3 Std. 30 Min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2 Std. 15 Min
Piña colada ice cream with grilled pineapple
24 Std. 25 Min
Christmas Cake (Diabetes)
2 Std. 45 Min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Lemon caper butter
10 Min
Slow-cooked lamb curry with cucumber mint couscous
9 Std.