Urządzenia i Akcesoria
DIY pizza pockets
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
14 portions
Składniki
Pizza dough
-
water220 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
sea salt1 tsp
Pizza pockets
-
mozzarella cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
extra virgin olive oil plus extra to brush20 g
-
vegetables (e.g zucchini, carrot, capsicum, onion, spinach), cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
fresh tomato cut into quarters and deseeded1
-
tomato paste100 g
-
dried oregano1 tsp
-
ham slices, cut into strips80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
270 mg
Białko
7 g
Kalorie
780.2 kJ /
186.5 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Triple chocolate muffins
20 Min
Milo® mousse
1 Std. 5 Min
Hidden veg sausage rolls
45 Min
Banana bread
1 Std. 40 Min
Pizza Bianca
40 Min
Blueberry and lemon curd muffins
50 Min
ABC muffins
40 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Cheese and bacon rolls
2 Std.
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 Std. 30 Min
Vegemite® and cheese scrolls
1 Std. 35 Min