Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de tomates confites
- 30 g d'olives vertes, dénoyautées
- 30 g d'olives noires, dénoyautées
- ½ piment rouge frais et fort
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselée
- 95 g d'huile d'olive
- 1 tomate, épépinée et détaillée en dés
- 800 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, en morceaux
- 600 g de filets de turbot
- 1 - 2 pincées de sel, selon vos goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, selon vos goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2622 kJ / 627 kcal
- Białko
- 36.8 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 37.3 g
- Błonnik
- 4.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce choron
20 Min
Poulet au garam masala
50min
Soupe de poisson de Majorque
40min
Advocaat maison
10 Min
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Brak ocen
Tartelette poulet-asperge
Brak ocen
Potage façon minestrone
50min
Chilli con carne
40min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1 Std.
Soupe à l'oignon rouge et boulettes de viande
40min
Steaks sauce au parmesan poivrée et pommes de terre au roquefort
50min