Urządzenia i Akcesoria
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
Black Garlic Purée
-
black garlic100 g
-
apple juice70 g
Aubergine Miso Spread
-
sunflower oil50 g
-
aubergine diced (1 cm)200 g
-
miso40 g
-
tahini40 g
-
liquid vegetable stock40 g
-
ground cumin1 tsp
Aubergine Halves
-
aubergine1
-
sunflower oil3 tsp
-
fresh king oyster mushroom, pulled into individual strandshen of the woods mushroom pulled into individual strands250 g
-
unsalted butter diced2 Tbsp
Serving
-
edible flowers16
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
500 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1832 kJ /
444 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Onion Tart
1h
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2h 20min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Miso Marinade
10min
Pea Gazpacho
4h 15min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1h 10min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9h
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h