Urządzenia i Akcesoria
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
Black Garlic Purée
-
black garlic100 g
-
apple juice70 g
Aubergine Miso Spread
-
sunflower oil50 g
-
aubergine diced (1 cm)200 g
-
miso40 g
-
tahini40 g
-
liquid vegetable stock40 g
-
ground cumin1 tsp
Aubergine Halves
-
aubergine1
-
sunflower oil3 tsp
-
fresh king oyster mushroom, pulled into individual strandshen of the woods mushroom pulled into individual strands250 g
-
unsalted butter diced2 Tbsp
Serving
-
edible flowers16
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
500 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1832 kJ /
444 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Vegetarian Summer Rolls
1 godz.
Gluten-free Vegan Lasagne
2 godz. 20 min
Raspberry and Strawberry Mousse
4 godz. 20 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1 godz. 35 min
Tempeh Bolognaise
30 min
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6 godz.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min