
Urządzenia i Akcesoria
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
Black Garlic Purée
-
black garlic100 g
-
apple juice70 g
Aubergine Miso Spread
-
sunflower oil50 g
-
aubergine diced (1 cm)200 g
-
miso40 g
-
tahini40 g
-
liquid vegetable stock40 g
-
ground cumin1 tsp
Aubergine Halves
-
aubergine1
-
sunflower oil3 tsp
-
hen of the woods mushroom pulled into individual strands250 g
-
unsalted butter diced2 Tbsp
Serving
-
edible flowers16
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
444 kcal /
1832 kJ
Białko
8.5 g
Tłuszcz
39 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
500 mg