Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms

Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms

3.7 3 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions

Składniki

Black Garlic Purée
  • black garlic
    100 g
  • apple juice
    70 g
Aubergine Miso Spread
  • sunflower oil
    50 g
  • aubergine diced (1 cm)
    200 g
  • miso
    40 g
  • tahini
    40 g
  • liquid vegetable stock
    40 g
  • ground cumin
    1 tsp
Aubergine Halves
  • aubergine
    1
  • sunflower oil
    3 tsp
  • hen of the woods mushroom pulled into individual strands
    250 g
    fresh king oyster mushroom, pulled into individual strands
  • unsalted butter diced
    2 Tbsp
Serving
  • edible flowers
    16

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 444 kcal / 1832 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Sód 500 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...