Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Black Garlic Purée
- 100 g black garlic
- 70 g apple juice
Aubergine Miso Spread
- 50 g sunflower oil
- 200 g aubergine, diced (1 cm)
- 40 g miso
- 40 g tahini
- 40 g liquid vegetable stock
- 1 tsp ground cumin
Aubergine Halves
- 1 aubergine
- 3 tsp sunflower oil
-
250
g hen of the woods mushroom, pulled into individual strands
lub fresh king oyster mushroom, pulled into individual strands - 2 Tbsp unsalted butter, diced
Serving
- 16 edible flowers
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1832 kJ / 444 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 500 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Soy Milk and Steamed Buns
1h 30min
Garden Green Crêpes
1 Std. 15 Min
Mushroom Wellington
2h 20min
Tahini
25min
Bloodshot Devilled Eggs
40 min
Sous-vide Miso Aubergine
2 Std. 50 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Soya Milk Bread Rolls
2h 20min
Grenadine
45 min