Peperoni imbottiti alla napoletana
TM6 TM5 TM31

Peperoni imbottiti alla napoletana

4.6 (21 ocen)

Składniki

  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 120 g di pane a dadini
  • 3 peperoni rossi
  • 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di acciughe sotto sale, dissalate
  • 30 g di olive di Gaeta
  • 10 g di capperi sotto sale, dissalati
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 pizzichi di origano secco
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
783.7 kJ / 187.3 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
16.9 g
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
1.1 g
Sód
354.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy