Urządzenia i Akcesoria
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 portions
Składniki
Mixed berry jam
-
lemon zest and flesh only1
-
fresh mixed berries (e.g raspberries, blackberries, blueberries - see Tips)500 g
-
Rapadura sugar250 g
-
vanilla bean split lengthways, seeds scraped1
Pastry
-
butter chilled, cut into pieces, plus extra for greasing150 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
plain flour plus extra to dust300 g
-
egg yolks3
-
caster sugar100 g
-
salt1 pinch
-
plain flour for dusting
-
plain flour to dust
-
full cream milk to brush30 g
-
shredded coconut toasted, to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
19.2 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
1413.3 kJ /
336.5 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
48.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panforte ice cream bombe
48 godz. 25 min
Crayfish pâté
4 godz. 45 min
Rice pudding
50 min
Polenta
25 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Raspberry and lemon flan
1 godz.
Ricotta fruit tart
1 godz. 30 min
Mixed berry clafoutis
40 min
Revithia (chickpea soup)
24 godz. 40 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 min
Baked cherry crumble cheesecake
1 godz. 25 min