Urządzenia i Akcesoria
Baked Oats mit Heidelbeeren und Pecannüssen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Öl zum Einfetten
-
Pecannüsse50 g
-
Haferflocken, zart200 g
-
Milch200 g
-
Apfelmus250 g
-
Eier2
-
Vanilleschote (opcjonalnie) nur das Mark1
-
Ahornsirup65 g
-
Zimt und etwas mehr zum Bestäuben½ - ¾ TL
-
Backpulver½ TL
-
Salz¼ TL
-
Heidelbeeren180 g
-
Naturjoghurt zum Servieren
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
251 mg
Białko
15 g
Kalorie
1836 kJ /
439 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2023
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Orangen-Kokos-Porridge
20 min
Frühstücksmuffins
45 min
Baked Apple-Oats
1 godz.
Möhren-Mandel-Oats
8 godz. 5 min
Himbeer-Kokos-Oats
8 godz.
Brainpower-Muffins
30 min
Baked Oats
45 min
Vanille-Apfel-Pudding-Oats
20 min
Apfel-Haferflocken-Auflauf mit Pecannüssen
1 godz.
Birnen-Himbeer-Porridge
15 min
Apfel-Zimt-Porridge mit Sultaninen
20 min
Spiced Carrot Porridge
30 min