Urządzenia i Akcesoria
Baked Oats
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Walnusshälften50 g
-
Haferflocken, kernig200 g
-
Salz2 Prisen
-
Wasser400 g
-
Mandeldrink gesüßt180 g
-
Agavendicksaft70 g
-
Vanilleextrakt1 TL
-
150 g Beeren, gemischt, TKBeeren, gemischt, frisch und etwas mehr zum Garnieren150 g
-
Schokotropfen zartbitter, vegan, zum Garnieren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
112 mg
Białko
11 g
Kalorie
1513 kJ /
362 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2022
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kokos-Porridge mit Himbeeren
20 min
Möhren-Hafer-Bowl mit Früchten
2 godz. 15 min
Möhren-Mandel-Oats
8 godz. 5 min
Himbeer-Kokos-Oats
8 godz.
Schokoladen-Quinoa-Porridge
30 min
Schoko-Haselnuss-Porridge
20 min
Schoko-Erdnuss-Oats
8 godz. 5 min
Birnen-Himbeer-Porridge
15 min
Apfel-Zimt-Porridge mit Sultaninen
20 min
Porridge mit Mandelmilch und Chiasamen
25 min
Dschungel Porridge
20 min
Apfel-Porridge
20 min