清炒豆苗

清炒豆苗

4.3 9 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 人份

Składniki

  • 20 克
  • 豌豆苗 选用豆苗洗净沥干
    300 克
  • (约3克),依个人口味调整
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1014.6 mg
Białko 7.2 g
Kalorie 577 kJ / 138 kcal
Tłuszcz 11.2 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...