Urządzenia i Akcesoria
清炒豆苗
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 人份
Składniki
-
油20 克
-
豌豆苗 选用豆苗洗净沥干300 克
-
盐 (约3克),依个人口味调整½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1014.6 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
577 kJ /
138 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
21天快手菜
21 Przepisów
Chiny
Chiny