Urządzenia i Akcesoria
炒乌龙面
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
猪肉丝30 克
-
米酒1 茶匙
-
酱油4 茶匙
-
蒜头10 克
-
油15 克
-
洋葱 切丝50 克
-
胡萝卜 切丝30 克
-
新鲜黑木耳 切丝30 克
-
乌龙面400 克
-
大白菜叶 切段150 克
-
鱼板 切丝30 克
-
水100 克
-
黑醋1 汤匙
-
糖¼ 茶匙
-
盐¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.264 g
Kalorie
1383 kJ /
330 kcal
Tłuszcz
5.449 g
Błonnik
1.59 g
Węglowodany
61.587 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny