Urządzenia i Akcesoria
台式三杯鸡
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
蒜头10 克
-
姜 切片10 克
-
新鲜辣椒 去籽切段10 克
-
黑芝麻油10 克
-
鸡腿 带骨切块(约3厘米),提前热水汆烫沥干800 克
-
米酒20 克
-
酱油膏30 克
-
酱油 选择台湾酱油30 克
-
新鲜九层塔10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
28.98 g
Kalorie
1101 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
13.163 g
Błonnik
0.168 g
Węglowodany
2.88 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny